cilt-53-sayi-1
E.Ü. ZİRAAT FAKÜLTESİ ELEKTRONİK DERGİSİ (E.U. FACULTY of AGRICULTURE - ELECTRONIC JOURNAL)
Cilt 53, Sayı: 1 - 2016 (Vol. 53, No: 1 - 2016)
Ziraat Fakültesi Dergisi 53, (1) 2016 : ISSN 1018-8851
Bingöl İli Merkez İlçesi Yelesen-Dikme Köylerinin Farklı Yöney ve Yükseltilerde Yer Alan Mera Kesimlerinde Botanik Kompozisyon ve Ot Veriminin Değişimi
Exchange of the Botanical Composition and Hay Yield at Rangelands of Different Aspects and Altitudes of Bingol Yelesen-Dikme Villages
Tütün Atığının (Serme ve Karıştırma) Tın Bünyeli Bir Toprağın Bazı Erozyon Parametreleri ve Kimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi
The Effects of Tobacco Wastes (Unmixed and Mixed) on Some Erosion Parameters and Chemical Properties of A Loamy Textured Soil
Laboratuvar Koşullarında Zeytin ve Tütün Atıklarının Yüzey Akış ve Toprak Kaybı Üzerine Etkileri
Effects of Olive Mill and Tobacco Wastes on Runoff and Soil Loss under Laboratory Conditions
Melez Kayısı Populasyonunun Meyve Kalite Özellikleri ile İlgili Genel Değerlendirme
General Evaluation of Hybrid Apricot Populations to Fruit Quality Characteristics
Şerif ÖZONGUN, Enver Murat DOLUNAY, Mustafa PEKTAŞ, Gökhan ÖZTÜRK, Özgür ÇALHAN, Ersin ATAY
Farklı Klon Anaçları Üzerinde Bazı Elma Çeşitlerinin Verim ve Kalite Değişimleri
Yield and Quality Alterations of Some Apple Cultivars on Different Rootstock
Derya ERBAŞ, Mehmet Ali KOYUNCU
1-Metilsiklopropen Uygulamasının Angeleno Erik Çeşidinin Depolanma Süresi ve Kalitesi Üzerine Etkileri
Effects of 1-Methylcyclopropene Treatment on the Storage Life and Quality of Angeleno Plum
Özgür ÇALHAN, Cemile Ebru ONURSAL, Tuba SEÇMEN, Atakan GÜNEYLİ, İsa EREN
Galaxy Gala Elma Çeşidinde Muhafaza Öncesi SencyFresh™ Uygulamasının Depolama Süresince Meyve Kalitesi Üzerine Etkisi
The Effect of Pre-storage SencyFresh™ Treatment on Fruit Quality at after Storage in Apple cv. Galaxy Gala
Lessons Learnt from KOYMER Agricultural Extension Project in Turkey
Türkiye’de KÖYMER Tarımsal Yayım Projesinden Çıkarılan Dersler
Kooperatif Ortaklarının Kooperatifçilik İlkelerini Algılamaları Üzerine Bir Araştırma: Tarım Kredi Kooperatifleri Örneği
A Research on Members' Perception of Cooperative Principles: A Case of Agricultural Credit Cooperatives
Harun KESENKAŞ, Özek KINIK, Kemal SEÇKİN, Pelin GÜNÇ ERGÖNÜL, Ecem AKAN
Keçi Sütünden Üretilen Sinbiyotik Beyaz Peynirde Enterococcus faecium, Bifidobacterium longum ve Lactobacillus paracasei ssp. paracasei Sayılarının Değişimi
Variation of Enterococcus faecium, Bifidobacterium longum and Lactobacillus paracasei ssp. paracasei counts in Synbiotic White Cheese Produced from Goat Milk
Zeynep ÖZDEMİR EROĞLU, Adalet MISIRLI
Bazı Şeftali Çeşit ve Tiplerinin Çiçek Tozu Kalitesinin Belirlenmesi
The Determination of Pollen Quality in Some Peach Cultivars and Types
H. Hüsnü KAYIKÇIOĞLU, Nur OKUR, Onur BAYIZ
Toprak Solucanları ile Kompostlaştırılmış Tütün Atıklarının Vermikompost Olarak Değerinin Belirlenmesi
Evaluation of the Value of Tobacco Waste as Vermicompost
Davut Soner AKGÜL, Yüksel SAVAŞ, Nurdan GÜNGÖR SAVAŞ, Adem YAĞCI
Kontrollü Koşullarda Sıcak Su Uygulamalarının Botryosphaeriaceae Funguslarının Büyümesine, Asma Kalem ve Çeliklerinde Göz Canlılığına Etkileri
Effects of Hot Water Treatments on Growth of Botryosphaeriaceae Fungi and Bud Vitality of Grape Scion and Rootstoks in Controlled Conditions
Adem YAĞCI, Ahmet Gökhan GÖKKAYNAK
Sultani Çekirdeksiz Üzüm Çeşidinin Fidan Randımanı ve Kalitesi Üzerine Anaç ve Gölgeleme Oranının Etkisi
The Effect of Rootstock and Shading Ratio on Seedling Performance And Quality of Sultani Çekirdeksiz Grape Cultivar