cilt-40-sayi-3
E.Ü. ZİRAAT FAKÜLTESİ ELEKTRONİK DERGİSİ (E.U. FACULTY of AGRICULTURE - ELECTRONIC JOURNAL)
Cilt 40, Sayı: 3 - 2003 (Vol. 40, No: 3 - 2003)
Ziraat Fakültesi Dergisi 40, (3) 2003 : ISSN 1018-8851
Mustafa ÇELİK , İbrahim KISMALI
Bazı Amerikan Asma Anaçlarının Yuvarlak Çekirdeksiz Üzüm Çeşidinde Üzüm Verimi ve Kalitesi ile Vejetatif Gelişmeye Etkileri Üzerinde Araştırmalar
The Researches on the Effects of Some Rootstocks on Yield, Quality and Vegetative Growth of Round Seedless Cultivar
Bazı Nar Çeşitlerinin Çiçek Tozu Çimlenme Güçlerinin Belirlenmesi
Determination of Pollen Germination of some Pomegranate Cultivars
Dursun EŞİYOK, M. Kadri BOZOKALFA, Atnan UĞUR
Sap Kerevizinde (Apium graveolens L. var. dulce) Dikim Sıklıklarının Verim ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
Effects of Plant Spacing on Yield and Quality of Celery (Apium graveolens L. var. dulce)
Armut Ateş Yanıklığı Ve Dayanıklılık Islahı
Fire Blight of Pear and Resistance Breeding
Süleyman KAVAK, M. Kadri BOZOKALFA, Atnan UĞUR, Bülent YAĞMUR, Dursun EŞİYOK
Farklı Azot Kaynaklarının Baş Salatada (Lactuca sativa var. capitata) Verim, Kalite ve Mineral Madde Miktarı Üzerine Etkisi
The Effects of Different Nitrogen Sources on Yield, Quality and Mineral Matter Content in Head Lettuce (Lactuca sativa var. capitata)
Sınırlı İşlenmiş Pırasalarda Kalite Değişimleri
Quality Changes In Fresh-Cut Leeks
Atnan UĞUR, M. Kadri BOZOKALFA, Dursun EŞİYOK
Brüksel Lahanasında (Brassica oleracea var. gemmifera) Büyüme Ucu Budaması İle Oluşturulan Farklı Gövde Sayılarının Verim ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
The Effects of Different Stem Number Grown by Growing Point Clipped on Yield and Quality Characteristics of Brussels Sprout (Brassica oleracea var. gemmifera)
Hakan GEREN, Rıza AVCIOĞLU, Behçet KIR, Gülcan DEMİROĞLU, Mustafa YILMAZ, Abdül Cenap CEVHERİ
İkinci Ürün Silajlık Olarak Yetiştirilen Bazı Mısır Çeşitlerinde Farklı Ekim Zamanlarının Verim ve Kalite Özelliklerine Etkisi
Effect of different sowing dates on the yield and quality characteristics of some maize cultivars grown as second crop for silage
Yasemin GÜNEN, Bülent YAĞMUR, Adalet MISIRLI, Ruhinaz GÜLCAN
Ateş Yanıklığına Duyarlı Ve Dayanıklı Bazı Armut Çeşitlerinin Bitki Besin Maddesi İçeriklerinin Belirlenmesi
Determination of Mineral Nutrients in Some Pear Cultivars Resistant and Susceptible to Fire Blight
Sığır Karkaslarında Etlenme ve Yağlanma Durumunun Koyu Renkli Karkas Oluşumuna Etkisinin Saptanması Üzerine Bir Araştırma
A Study for Obtaining The Effect of Conformation and Fatness Status of Cattle Carcass on Dark Cutting Incidence
Erdal YAYLAK, Alper ÖNENÇ, Turgay TAŞKIN, Yusuf KONCA
Ödemiş Belediye Mezbahası’nda Kırmızı Et Üretiminin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
A Study on Determination of Red Meat Production in Ödemiş Municipal Slaughterhouse
Bootstrap Metodu ve Uygulanışı Üzerine Bir Çalışma 1. Olasılık ve Bootstrap Metodu
A study on Bootstrap Method and It’s Application I.Probability and Bootstrap Method
Erhan AKKUZU, Şerafettin AŞIK, H. Baki ÜNAL, B. Sıtkı KARATAŞ, Musa AVCI
Menemen Sol Sahil Sulama Sistemi Su Dağıtımında Yeterliliğin ve Değişkenliğin Belirlenmesi
Determining of Adequacy and Variability of Water Distribution at the Menemen Left Bank Irrigation System
İzmir İçin Geleceğe Yönelik Yağış Olasılıklarının Markov Zinciri Modeliyle Belirlenmesi
Determining of Precipitation Probabilities for İzmir by Markov Model
Murat BOYACI, Buket KARATURHAN
Ekolojik Üretimde Tarımsal Yayım Faaliyetleri Üzerine Bir Araştırma
A Research on Agricultural Extension Activities On Ecological Farming
Gülbahar GENCER GÜLER, Bahar ZAFER TÜRKYILMAZ
Selçuk-Pamucak Sulak Alanının Sınıflandırılması Üzerine Bir Araştırma
A Research on Selçuk-Pamucak Wetlands Classification
İsmail KARABOZ, Gürbüz GÜLÜMSER, Eser EKE BAYRAMOĞLU
Tabakhanelerde Depolama Sırasında Gelişen Bazı Fungusların Koruma Piklesi ve Kromla Tabaklama Aşamasında Deride Oluşturdukları Pigmentasyonun İncelenmesi
An Investigation For Some Fungi’s Pigment Formation on Pickled Pelts and Wet Blues During Storage Periods at Tanneries
Behzat Oral BİTLİSLİ, Bahri BAŞARAN, Özcan SARI, Ahmet ASLAN, Gökhan ZENGİN
Devekuşu Ham ve Mamul Derilerilerinin Bazı Teknolojik Parametreleri Üzerine Araştırmalar
Researches on Some Technological Parameters of Ostrich Skins
Kanatlı Yemi Katkısı Olarak Kullanılan Ksilanaz Enziminin Katı Kültür Fermantasyon Yöntemi ile Üretiminde Ölçek Büyütme Çalışmaları
Scale-Up Studies for the Production of Xylanase Used as an Additive in Poultry Feedstuffs by Solid State Fermentation
Kiraz Çeşitlerindeki Çiçek Anormallikleri Üzerine İncelemeler
The Examinations About Abnormal Flowers in Sweet Cherry Cultivars